top of page

VIDEO USTVARJAM S POSEBNO STASTJO

130+ ustvarjenih vlogov iz različnih vsebinskih sklopov

130 + VLOGOV - USTVAJRENIH VIDEO ZGODB

Video vsebine sem začel eksperimentalno ustvarjati leta 2018. Kot podlago sem izkoristil dolgoletno strast do fotografije in znanje na področju dizajna. Svoje video izdelke ocenjujem izjemno kritično, in tudi zato jih veliko “obleži” v digitalnih arhivih. Poleg zgodbe sta pri mojih vlogih vodili kinematičnost in dobra filmska fotografija. Tudi zato, da lahko zgodba o izdelku, destinaciji ... zaživi na vizualno prepričljiv način.

V letu 2020 se držim svojih vsebinskih stebrov, ki sem jih jasno orisal v preteklosti, z večjim poudarkom na tehnologijah, do katerih čutim največjo strast! 

janmacarol-mediakit-2019-22.jpg

AVTOMOBILISTIČNI VLOGI

Jan & Avtomobilizem

Sem ljubitelj avtomobilizma. To strast gojim že od otroštva. Tudi zato se avtomobilom izjemno rad posvečam. In to poskušam početi drugače od običajnih video ustvarjalcev, skozi nakupne in lastniške izkušnje. Izjemno rad pripovedujem zgodbe o posebnih avtomobilih  s karakterjem ter o njihovih lastnikih.

LIFESTYLE & TRAVEL VLOGI  

Jan in the City 

Kot izvršni urednik največjega slovenskega brezplačnika City Magazine Slovenija sem izjemno dobro obveščen o dogajanju v mestu. Nekako se imam za pripadnika urbanega plemena, hedonista, ki uživa zlasti v odkrivanju novih točk v mestu, dobrih storitev in kulinaričnih presežkov. Rad potujem in spoznavam nove kulture. In če mi le uspe, to dokumentiram v zanimivih video prispevkih, t. i. potovalnih vlogih.

TEHNOLOŠKI VLOGI 

Jan & Tehnologije

Tudi tehnologija je moja ogromna strast, ki jo prav tako gojim že od mladih nog. Tudi zato, ker človeštvu odstira pogled v prihodnost. Sem futurist, ki sanja o prihodnosti. Velikokrat obiščem mednarodne predstavitve tehnoloških izdelkov in tehnološke sejme. Za fokus si izbiram teme, ki se dotikajo najpogostejših vprašanj uporabnikov tehnologij. Tehnološka tematika počasi, a zanesljivo postaja najpomembnejši del mojega video ustvarjanja.